Warm weer, koud weer en hondenvlees!!!!
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
19 Maart 2007 | Vietnam, Hanoi
Allereerst bedankt voor de felicitaties met Ingrid haar verjaardag. We hebben het gevierd met een paar biertjes en regen. En Annemieke, de rekening brengen we mee. Schrik niet. Ha ha.
Het laatste verslagje kwam uit Hué waar we het een paar dagen kalm aan wilden doen, niet dus. De eerste dag achterop een motor dingen bekenen en de tweede dag hebben we ons naar een berg laten brengen voor een fikse wandeling. Maar het was veel te warm om te wandelen.
De laatste dag was het snikheet (39 gr hoorden we later) dus eigenlijk helemaal niks gedaan. 's Avonds met de nachtbus naar Hanoi waar het bij aankomst een beetje regende en een stuk koeler was.
Gelijk een paar trips geboekt en bij een plaatselijk restaurant annex kroeg terechtgekomen in een heel smal steegje. Het bier was supergoedkoop en naast ons zaten Vietnamezen vreemd uitziend vlees te eten. Nadat we van iemand, die Engels kon, hadden gehoord dat het hondenvlees was moest Inge het natuurlijk ook proeven. Ze mocht een stukje proberen en vond het heerlijk. Ik doe zoiets dus niet.
Maar na een biertje of tien heb ik het ook geproefd en vond het heerlijk. Woef vond het allemaal niet zo leuk wat we deden maar hij is het nu wel vergeten.
Het is alleen een raar idee maar goed.
Afgelopen zaterdag naar Halung Bay vertrokken voor een driedaagse boottrip door de uit zee opreizende karstbergen. Schitterend landschap maar het weer werkte niet erg mee.
Op Ingrids verjaardag regende het zelfs.
We zijn hier net van terug en wachten op de nachttrein naar Sapa (noordoosten van Vietnam tegen de Chinese grens) om mee te gaan met een tweedaagse trekking (wandeltocht door de bergen).
Dat was het weer.
Henk, Ingrid en Woef
PS. Er liep net een rat achter ons in Internetcafé. Brrrrr.
19 Maart 2007 - 10:04
Gertien:
Dus als jullie terug komen moet ik onze honden verstoppen anders liggen ze zo op de barbeque. Hier is het snert weer koud regen hagel sneeuw brrr. Geniet ze nog.
Groetjes Gertien
ps. Ingrid ook gefeliciteerd van Ma R.
19 Maart 2007 - 16:16
Bertus:
hallo luitjes volgens mij zitten juli in de zelfde streek als vonnie want die had ook honde vlees gehad en daar liepen de ratten ook over de straat en ze is in het kast gebergte geweest en verder nog veel plezier daar de mazzel bertus -
21 Maart 2007 - 11:32
Gertie:
Hé luitjes, jullie regen en wij ook!!! Maar het weer wordt beter en dit weekend zelf 15 graden. Dat is lekker met Jovink en KUS. Het opbouwen en de kaartverkoop loopt goed dus het gaat helemaal prima. En de biertjes smaken ook lekker!!!! We horen wel weer en veel plezier nog.
Groeten Gertie