Eerste dag
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
10 Oktober 2006 | Australië, Sydney
Hier ben ik dan weer. Heb de eerste dag OZ goed doorstaan. Ben na mijn aankomst meteen de boel gaan verkennen. Het was maar 20 minuten lopen naar de Harbour Bridge en het Opera House. Heb daar even lekker uitgerust, foto's gemaakt en mensen gekeken. Het is wel druk met voetgangers hier op straat tijdens de spits. En iedereen loopt gehaast met een beker koffie in de hand naar zijn kantoor. Relax, heb ik makkelijk zeggen natuurlijk hi hi. Ook nog een Australisch mobiel nummer geregeld. Scheelt toch een stuk in de kosten. Al bleek mijn telefoon niet sim lockvrij. Werd het toch nog duur. Maar ja doet het nu wel. 's Avonds mijn eerste eten gekookt in het Hostel. Wel gezellig met z'n allen in de keuken. Gelukkig nog geen Hollanders ontmoet. Houwen zo. Ha ha.
Tot laterrrrrrrrrr..
11 Oktober 2006 - 02:02
Toos:
Leuk om je zo te kunen volgen op je reis. Ben altijd wel benieuwd hoe de temperaturen daar zijn henk.Iris en anne zijn ook benieuwd waar je allemaal naar toe gaat. Door middel hiervan krijgen ze een beetje een idee wat jij zoal observeert in de omgevingen dan maak je het herkenbaar. Henk succes met je voet - auto en ontdekkingstocht door de landen. Groetjes van Toos -
11 Oktober 2006 - 17:01
Annemieke En Anton:
hartstikke leuk om je zo ver weg,toch zo direct te kunnen volgen. Benieuwd naar de eerste foto's !! We blijven je met veel plezier volgen, en wanneer hier nieuws is, melden we dat natuurlijk.
groeten uit Deventer. -
11 Oktober 2006 - 19:55
Gerrit En Heidi:
Hallo Henk,
Ik had al een poosje zitten zoeken op henkopreis-waarbenjij. nu zoals jij mij met de batmensekermis op een papiertje had gezet maar ik kon nergens wat vinden.
Maar na wat te googelen hebben we je dan toch gevonden.
we proberen je via deze weg een beetje te volgen, zodat wij ook een beetje van jou reis kunnen genieten.
Heel völle plezier en wie hopt dei-j un hoop wille hebt.
groeten Bakkertjes uut Loo -
12 Oktober 2006 - 06:35
Wim En Gerry L.:
he die henk leuk wat van je te horen.we vinden het leuk dat we je zo kunnen volgen. hou je haaks en veel plezier. -
12 Oktober 2006 - 09:58
Ruud:
Is het Grolsch biertje daar nog een beetje te betalen of ga je zo ver down under dat je over bent gestapt op het lokale levensvocht.
12 Oktober 2006 - 10:09
Bennie En Dorine:
Mooi dat je veilig overgekomen bent! -
12 Oktober 2006 - 14:44
Jan Nikkels:
Hoi Henk. Mooi dat je het naar de zin hebt en dat we je kunnen volgen. heb via Gertien jouw adres gekregen want ik had het toch niet goed onthouden en kwam in eerste instantie op een site van jou uit 2004 terecht.Geniet ervan en we lezen je weer.
Groet maria en jan -
12 Oktober 2006 - 22:45
Roy Haaxman:
Hallo Henk wij wens je veel sucses en spannende
avonturen toe,geniet er maar van.wij zullen je via deze side volgen
proost
Roy en yvonne -
13 Oktober 2006 - 08:11
Ma Ruijsch:
Hallo Henk ik zit hier bij Gertien achter de computer en volg je via de berichten en hoop dat alles goed verloopt. En geniet ervan. En tot een volgend bericht. Groetjes Ma -
13 Oktober 2006 - 19:11
Ria En Bert:
Ook wij lopen vlak achter jouw aan
Vulle wille
groeten uit Loo-city -
13 Oktober 2006 - 19:23
Ragnar:
hallo Henkie
al veel kangoeroe's gezien? of ben je gebeten door een dingo? of heb je een koala op je hoofd gekregen?
goeie reis Henkie
Groetjes Ragnar
13 Oktober 2006 - 19:29
Sienna:
veel succes met je reis. en veel succes met dingen bekijken
groetjes sienna -
16 Oktober 2006 - 12:24
BertM:
Gaat de techniek je toch nog parten spelen... -
16 Oktober 2006 - 12:48
Harry En Agnes:
wat heerlijk voor jou dat je down under bent. we hopen dat je geniet, en zullen je zeker volgen.
groeten uit nieuw-heeten city